Personu datu apstrādes privātuma politika

Kategorija: Personas datu aizsardzība
Trešdiena, 03 Oktobris 2018
Pēdējās izmaiņas: Otrdiena, 28 Jūnijs 2022 16:27

Balvu novada pašvaldības Datu privātuma politika

 Balvu novada pašvaldības administrācija, tās struktūrvienības un pašvaldību iestādes īsteno pašvaldībai deleģēto valsts pārvaldes funkciju un uzdevumu izpildi, kas nereti nosaka arī nepieciešamību apstrādāt personas datus. Pašvaldība savā darbībā ievēro Vispārīgās datu aizsardzības regulas, Fizisko personu datu apstrādes likuma un citos normatīvajos aktos noteiktās prasības attiecībā uz personas datu apstrādes likumīgumu un aizsardzību.

Datu privātuma politikas mērķis ir sniegt informāciju par galvenajiem mūsu veiktajiem personas datu apstrādes nolūkiem, to tiesisko pamatojumu un citu informāciju saskaņā ar Eiropas Parlamenta un Padomes regulai Nr. 2016/679 par fizisku personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46/EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula) 13.panta nosacījumiem:

Pārzinis: Balvu novada pašvaldība. Adrese: Bērzpils ielā 1A, Balvi, Balvu novads, LV-4501, reģistrācijas Nr. 90009115622, Tālr. 64522453, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Datu aizsardzības speciālisti: Raivis Grūbe, tālr. +371 67419000, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Personas datu apstrādes pamatnolūki:

  1. Iedzīvotāju uzskaite (t.sk. deklarētās dzīvesvietas datu apstrāde);
  2. Civilstāvokļa aktu uzskaite (t.sk. dzimšanas, miršanas un laulību lietu uzskaite);
  3. Nekustamā īpašuma nodokļa maksātāju uzskaite;
  4. Būvvaldes lietu uzskaite;
  5. Sociālās palīdzības uzskaite;
  6. Sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojuma saņēmēju uzskaite;
  7. Bāriņtiesas lietu uzskaite (t.sk. notariālo pakalpojumu uzskaite);
  8. Administratīvo pārkāpumu uzskaite;
  9. Izglītības iestāžu audzēkņu uzskaite;
  10. Lietvedības dokumentu uzskaite (t.sk. citu pašvaldībai uzlikto funkciju uzskaitei nepieciešamā personas datu apstrāde);
  11. Grāmatvedības uzskaite;
  12. Personāllietu uzskaite;
  13. Pretendentu uzskaite;
  14. Bibliotēkas apmeklētāju uzskaite;
  15. Video novērošana (noziedzīgu nodarījumu novēršanai un atklāšanai saistībā ar fizisko personu drošības un īpašuma aizsardzības nodrošināšanu);
  16. Klientu uzskaite apsaimniekošanas un uzturēšanas pakalpojumu nodrošināšanai;
  17. Pansionāta iemītnieku uzskaite;
  18. Pašvaldības policijas administratīvo pārkāpumu uzskaite.
  19. Klientu (pacientu) uzskaite veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanas nodrošināšanai.
  20. Muzeju (nemateriālā kultūras mantojuma) krājumu uzskaite.
  21. Balvu novada apvienošanas aptaujas anketas aizpildītāju uzskaite iedzīvotāju viedokļa noskaidrošanai.

Personas datu apstrādes juridiskais pamatojums:

Mūsu veiktās personas datu apstrādes likumīgumu nosaka vismaz viens no šādiem pamatojumiem:

 

Personas datu papildus ieguves avoti: Datu subjekta sniegtā informācija. Atsevišķiem nolūkiem personas dati tiek iegūti arī no valsts informāciju sistēmām.

Personas datu glabāšanas ilgums: glabāšanas ilgums ir atkarīgs no attiecīgā personas datu apstrādes nolūka, nepārsniedzot termiņu, kas ir noteikts Latvijas Republikas tiesību aktos.

 

Personas datu saņēmēji: Datu subjekts (fiziskā persona) par sevi; Balvu novada pašvaldības pilnvaroti darbinieki; Apstrādātājs, kas sniedz Pašvaldībai noteiktu pakalpojumu atbilstoši savstarpēji noslēgtajam līgumam; Valsts kontrolējošās institūcijas (ja tām ir atbilstošs pilnvarojums). Personas dati netiek nosūtīti uz trešajām valstīm vai starptautiskām organizācijām.

Datu subjekta tiesības: Jūsu tiesības nosaka un regulē Vispārīgā datu aizsardzības regula, t.sk., bet ne tikai:

Lēmumu pieņemšana: Personas datu apstrādē netiek automatizēta lēmumu pieņemšana, tostarp profilēšana.

 


Informācija par Balvu novada pašvaldības personas datu apstrādes pamatnolūkiem saskaņā ar Eiropas Parlamenta un Padomes regulai Nr. 2016/679 par fizisku personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46/EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula) 13.panta nosacījumiem:

 

 

Personas datu apstrādes nolūks: Video novērošana (noziedzīgu nodarījumu novēršanai un atklāšanai saistībā ar fizisko personu drošības un īpašuma aizsardzības nodrošināšanu).

Pārzinis: Balvu novada pašvaldība. Adrese: Bērzpils ielā 1A, Balvi, Balvu novads, LV-4501, reģistrācijas Nr. 90009115622, Tālr. 64522453, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Datu aizsardzības speciālists: Raivis Grūbe, tālr. +371 67419000, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Personas datu apstrādes juridiskais pamatojums: Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta d) un e) apakšpunkts.

Personas datu papildus ieguves avoti: Nav.

Personas datu kategorijas: Personas, kas atrodas video novērošanas zonā.

Personas datu glabāšanas ilgums: aptuveni 2 nedēļas.

Personas datu saņēmēji: Datu subjekts par sevi; Pārziņa pilnvaroti darbinieki; Apstrādātājs tikai tādā apjomā, lai apstrādātājs varētu nodrošināt un sniegt pakalpojumu Pārzinim atbilstoši savstarpēji noslēgtajam līgumam; Valsts kontrolējošās institūcijas; Personas dati netiek nosūtīti uz trešajām valstīm vai starptautiskām organizācijām.

Datu subjekta tiesības: Datu subjekta tiesības nosaka un regulē Vispārīgā datu aizsardzības regula, t.sk., bet ne tikai, pieprasīt pārzinim piekļuvi saviem personas datiem un to labošanu vai dzēšanu, vai apstrādes ierobežošanu attiecībā uz sevi, vai tiesības iebilst pret apstrādi, kā arī tiesības uz datu pārnesamību; atsaukt piekrišanu, neietekmējot tādas apstrādes likumīgumu, kuras pamatā ir pirms atsaukuma sniegta piekrišana; Tiesības kontaktēties ar Datu aizsardzības speciālistu un iesniegt sūdzību, t.sk. uzraudzības iestādei - Datu valsts inspekcijai.

Lēmumu pieņemšana: Personas datu apstrādē netiek automatizēta lēmumu pieņemšana, tostarp profilēšana.

Personas datu apstrādes nolūks: Lietvedības dokumentu uzskaite (t.sk. pašvaldībai uzlikto funkciju uzskaitei nepieciešamo personas datu apstrāde, kas nav iekļauta nevienā no citiem apstrādes nolūkiem).

Pārzinis: Balvu novada pašvaldība. Adrese: Bērzpils ielā 1A, Balvi, Balvu novads, LV-4501, reģistrācijas Nr. 90009115622, Tālr. 64522453, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Datu aizsardzības speciālists: Raivis Grūbe, tālr. +371 67419000, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Personas datu apstrādes juridiskais pamatojums: Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta a) apakšpunkts un / vai c) apakšpunkts (LR tiesību akti: likums "Par Pašvaldībām", "Iesniegumu likums", "Paziņošanas likums" un uz šo likumu pamata izdotie tiesību akti, kā arī citi LR tiesību akti, kas izriet no augstāk minēto LR tiesību aktos noteikto funkciju izpildes).

Personas datu papildus ieguves avoti: Datu subjekta sniegtā informācija.

Personas datu kategorijas: Datu subjekti.

Personas datu glabāšanas ilgums: 5 gadi.

Personas datu saņēmēji: Datu subjekts par sevi; Pārziņa pilnvaroti darbinieki; Apstrādātājs tikai tādā apjomā, lai apstrādātājs varētu nodrošināt un sniegt pakalpojumu Pārzinim atbilstoši savstarpēji noslēgtajam līgumam; Valsts kontrolējošās institūcijas; Personas dati netiek nosūtīti uz trešajām valstīm vai starptautiskām organizācijām.

Datu subjekta tiesības: Datu subjekta tiesības nosaka un regulē Vispārīgā datu aizsardzības regula, t.sk., bet ne tikai, pieprasīt pārzinim piekļuvi saviem personas datiem un to labošanu vai dzēšanu, vai apstrādes ierobežošanu attiecībā uz sevi, vai tiesības iebilst pret apstrādi, kā arī tiesības uz datu pārnesamību; atsaukt piekrišanu, neietekmējot tādas apstrādes likumīgumu, kuras pamatā ir pirms atsaukuma sniegta piekrišana; Tiesības kontaktēties ar Datu aizsardzības speciālistu un iesniegt sūdzību, t.sk. uzraudzības iestādei - Datu valsts inspekcijai.

Lēmumu pieņemšana: Personas datu apstrādē netiek automatizēta lēmumu pieņemšana, tostarp profilēšana.

Personas datu apstrādes nolūks: Iedzīvotāju uzskaite.

Pārzinis: Balvu novada pašvaldība. Adrese: Bērzpils ielā 1A, Balvi, Balvu novads, LV-4501, reģistrācijas Nr. 90009115622, Tālr. 64522453, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Datu aizsardzības speciālists: Raivis Grūbe, tālr. +371 67419000, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Personas datu apstrādes juridiskais pamatojums: Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta a) apakšpunkts un c) apakšpunkts (LR tiesību akti: “Iedzīvotāju reģistra likums” un "Dzīvesvietas deklarēšanās likums", un uz šo likumu pamata izdotie tiesību akti).

Personas datu papildus ieguves avoti: Pilsonības un migrāciju lietu pārvaldes pārvaldībā esošais „Iedzīvotāju reģistrs” un Fizisko personu reģistra informācijas sistēma lietojumprogramma "FPRIS".

Personas datu kategorijas: Iedzīvotāji.

Personas datu glabāšanas ilgums: Personas dati netiek dzēsti.

Personas datu saņēmēji: Datu subjekts par sevi; Pārziņa pilnvaroti darbinieki; Apstrādātājs tikai tādā apjomā, lai apstrādātājs varētu nodrošināt un sniegt pakalpojumu Pārzinim atbilstoši savstarpēji noslēgtajam līgumam; Valsts kontrolējošās institūcijas; Personas dati netiek nosūtīti uz trešajām valstīm vai starptautiskām organizācijām.

Datu subjekta tiesības: Datu subjekta tiesības nosaka un regulē Vispārīgā datu aizsardzības regula, t.sk., bet ne tikai, pieprasīt pārzinim piekļuvi saviem personas datiem un to labošanu vai dzēšanu, vai apstrādes ierobežošanu attiecībā uz sevi, vai tiesības iebilst pret apstrādi, kā arī tiesības uz datu pārnesamību; atsaukt piekrišanu, neietekmējot tādas apstrādes likumīgumu, kuras pamatā ir pirms atsaukuma sniegta piekrišana; Tiesības kontaktēties ar Datu aizsardzības speciālistu un iesniegt sūdzību, t.sk. uzraudzības iestādei - Datu valsts inspekcijai.

Lēmumu pieņemšana: Personas datu apstrādē netiek automatizēta lēmumu pieņemšana, tostarp profilēšana.

Personas datu apstrādes nolūks: Civilstāvokļa aktu uzskaite.

Pārzinis: Balvu novada pašvaldība. Adrese: Bērzpils ielā 1A, Balvi, Balvu novads, LV-4501, reģistrācijas Nr. 90009115622, Tālr. 64522453, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Datu aizsardzības speciālists: Raivis Grūbe, tālr. +371 67419000, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Personas datu apstrādes juridiskais pamatojums: Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta a) apakšpunkts un c) apakšpunkts (LR tiesību akti: “Civilstāvokļa aktu likums" un uz šo likumu pamata izdotie tiesību akti).

Personas datu papildus ieguves avoti: Lietojumprogramma "DZIMTS" un Civilstāvokļa aktu reģistrācijas informācijas sistēma "CARIS", Fizisko personu reģistra informācijas sistēma lietojumprogramma "FPRIS",  Iekšlietu ministrijas Integrētā iekšlietu informācijas sistēma un Sodu reģistrs.

Personas datu kategorijas: Personas iesaistītas Civilstāvokļa aktu uzskaitē.

Personas datu glabāšanas ilgums: Personas dati netiek dzēsti.

Personas datu saņēmēji: Datu subjekts par sevi; Pārziņa pilnvaroti darbinieki; Apstrādātājs tikai tādā apjomā, lai apstrādātājs varētu nodrošināt un sniegt pakalpojumu Pārzinim atbilstoši savstarpēji noslēgtajam līgumam; Valsts kontrolējošās institūcijas; Personas dati netiek nosūtīti uz trešajām valstīm vai starptautiskām organizācijām.

Datu subjekta tiesības: Datu subjekta tiesības nosaka un regulē Vispārīgā datu aizsardzības regula, t.sk., bet ne tikai, pieprasīt pārzinim piekļuvi saviem personas datiem un to labošanu vai dzēšanu, vai apstrādes ierobežošanu attiecībā uz sevi, vai tiesības iebilst pret apstrādi, kā arī tiesības uz datu pārnesamību; atsaukt piekrišanu, neietekmējot tādas apstrādes likumīgumu, kuras pamatā ir pirms atsaukuma sniegta piekrišana; Tiesības kontaktēties ar Datu aizsardzības speciālistu un iesniegt sūdzību, t.sk. uzraudzības iestādei - Datu valsts inspekcijai.

Lēmumu pieņemšana: Personas datu apstrādē netiek automatizēta lēmumu pieņemšana, tostarp profilēšana.

Personas datu apstrādes nolūks: Bāriņtiesas lietu uzskaite (t.sk. notariālo dokumentu uzskaite).

Pārzinis: Balvu novada pašvaldība. Adrese: Bērzpils ielā 1A, Balvi, Balvu novads, LV-4501, reģistrācijas Nr. 90009115622, Tālr. 64522453, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Datu aizsardzības speciālists: Raivis Grūbe, tālr. +371 67419000, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Personas datu apstrādes juridiskais pamatojums: Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta a) apakšpunkts un c) apakšpunkts (LR tiesību akti:  “Bāriņtiesu likums" un uz šo likumu pamata izdotie tiesību akti) un 9.panta 2.punkta c) apakšpunkts.

Personas datu papildus ieguves avoti: Pilsonības un migrāciju lietu pārvaldes pārvaldībā esošais „Iedzīvotāju reģistrs”, Iekšlietu ministrijas Integrētā informācijas sistēma "APAS" un Sodu reģistrs, NPAIS sistēma (Nepilngadīgo personu atbalsta informācijas sistēma), Vienotās migrācijas informācijas sistēma (VMIS), Audžuģimeņu informācijas sistēma (AGIS), Fizisko personu reģistra informācijas sistēma lietojumprogramma "FPRIS" un Valsts zemesgrāmata.

Personas datu kategorijas: Personas iesaistītas Bāriņtiesu uzskaitē.

Personas datu glabāšanas ilgums: Atbilstoši Bāriņtiesas lietu sarakstā norādītajiem glabāšanas termiņiem (atsevišķiem dokumenti netiek dzēsti).

Personas datu saņēmēji: Datu subjekts par sevi; Pārziņa pilnvaroti darbinieki; Apstrādātājs tikai tādā apjomā, lai apstrādātājs varētu nodrošināt un sniegt pakalpojumu Pārzinim atbilstoši savstarpēji noslēgtajam līgumam; Valsts kontrolējošās institūcijas; Personas dati netiek nosūtīti uz trešajām valstīm vai starptautiskām organizācijām.

Datu subjekta tiesības: Datu subjekta tiesības nosaka un regulē Vispārīgā datu aizsardzības regula, t.sk., bet ne tikai, pieprasīt pārzinim piekļuvi saviem personas datiem un to labošanu vai dzēšanu, vai apstrādes ierobežošanu attiecībā uz sevi, vai tiesības iebilst pret apstrādi, kā arī tiesības uz datu pārnesamību; atsaukt piekrišanu, neietekmējot tādas apstrādes likumīgumu, kuras pamatā ir pirms atsaukuma sniegta piekrišana; Tiesības kontaktēties ar Datu aizsardzības speciālistu un iesniegt sūdzību, t.sk. uzraudzības iestādei - Datu valsts inspekcijai.

Lēmumu pieņemšana: Personas datu apstrādē netiek automatizēta lēmumu pieņemšana, tostarp profilēšana.

Personas datu apstrādes nolūks: Sociālās palīdzības, sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojuma saņēmēju uzskaite.

Pārzinis: Balvu novada pašvaldība. Adrese: Bērzpils ielā 1A, Balvi, Balvu novads, LV-4501, reģistrācijas Nr. 90009115622, Tālr. 64522453, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Datu aizsardzības speciālists: Raivis Grūbe, tālr. +371 67419000, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Personas datu apstrādes juridiskais pamatojums: Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta a) apakšpunkts un c) apakšpunkts (LR tiesību akti:  “Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības likums", Pacientu tiesību likums, Ārstniecības likums un uz šo likumu pamata izdotie tiesību akti) un 9.panta 2.punkta a) apakšpunkts..

Personas datu papildus ieguves avoti: Lietojumprogramma "SOPA", Uzņēmumu reģistra informācijas sistēma, Ceļu satiksmes drošības direkcijas informācijas sistēma, Valsts ekspertīzes komisijas informācijas sistēma, Nodarbinātības valsts aģentūras informācijas sistēma, Valsts zemes dienesta informācijas sistēma, Valsts zemesgrāmata, Uzturlīdzekļu garantijas fondu administrācijas informācijas sistēma, Valsts ieņēmuma dienesta informācijas sistēma, Veselības un darbspēju ekspertīzes ārstu valsts komisijas informācijas sistēma, Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras informācijas sistēma,  Iekšlietu ministrijas Integrētā iekšlietu informācijas sistēma un Sodu reģistrs.

Personas datu kategorijas: Sociālo pakalpojumu saņēmēji.

Personas datu glabāšanas ilgums: Personas dati netiek dzēsti.

Personas datu saņēmēji: Datu subjekts par sevi; Pārziņa pilnvaroti darbinieki; Apstrādātājs tikai tādā apjomā, lai apstrādātājs varētu nodrošināt un sniegt pakalpojumu Pārzinim atbilstoši savstarpēji noslēgtajam līgumam; Valsts kontrolējošās institūcijas; Personas dati netiek nosūtīti uz trešajām valstīm vai starptautiskām organizācijām.

Datu subjekta tiesības: Datu subjekta tiesības nosaka un regulē Vispārīgā datu aizsardzības regula, t.sk., bet ne tikai, pieprasīt pārzinim piekļuvi saviem personas datiem un to labošanu vai dzēšanu, vai apstrādes ierobežošanu attiecībā uz sevi, vai tiesības iebilst pret apstrādi, kā arī tiesības uz datu pārnesamību; atsaukt piekrišanu, neietekmējot tādas apstrādes likumīgumu, kuras pamatā ir pirms atsaukuma sniegta piekrišana; Tiesības kontaktēties ar Datu aizsardzības speciālistu un iesniegt sūdzību, t.sk. uzraudzības iestādei - Datu valsts inspekcijai.

Lēmumu pieņemšana: Personas datu apstrādē netiek automatizēta lēmumu pieņemšana, tostarp profilēšana.

Personas datu apstrādes nolūks: Grāmatvedības uzskaite.

Pārzinis: Balvu novada pašvaldība. Adrese: Bērzpils ielā 1A, Balvi, Balvu novads, LV-4501, reģistrācijas Nr. 90009115622, Tālr. 64522453, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Datu aizsardzības speciālists: Raivis Grūbe, tālr. +371 67419000, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Personas datu apstrādes juridiskais pamatojums: Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta a) apakšpunkts; b) apakšpunkts un c) apakšpunkts (LR tiesību akti, t.sk. Likums "Par grāmatvedību" un uz šo likumu pamata izdotie tiesību akti).

Personas datu papildus ieguves avoti: Datu subjekta sniegtā informācija.

Personas datu kategorijas: Līgumslēdzēja puses (t.sk. līgumā ietvertās personas).

Personas datu glabāšanas ilgums: Likums "Par Grāmatvedību" (10 gadi - grāmatvedības organizācijas dokumentiem un reģistriem un 5 gadi - attaisnojuma dokumentiem).

Personas datu saņēmēji: Datu subjekts par sevi; Pārziņa pilnvaroti darbinieki; Apstrādātājs tikai tādā apjomā, lai apstrādātājs varētu nodrošināt un sniegt pakalpojumu Pārzinim atbilstoši savstarpēji noslēgtajam līgumam; Valsts kontrolējošās institūcijas; Personas dati netiek nosūtīti uz trešajām valstīm vai starptautiskām organizācijām.

Datu subjekta tiesības: Datu subjekta tiesības nosaka un regulē Vispārīgā datu aizsardzības regula, t.sk., bet ne tikai, pieprasīt pārzinim piekļuvi saviem personas datiem un to labošanu vai dzēšanu, vai apstrādes ierobežošanu attiecībā uz sevi, vai tiesības iebilst pret apstrādi, kā arī tiesības uz datu pārnesamību; atsaukt piekrišanu, neietekmējot tādas apstrādes likumīgumu, kuras pamatā ir pirms atsaukuma sniegta piekrišana; Tiesības kontaktēties ar Datu aizsardzības speciālistu un iesniegt sūdzību, t.sk. uzraudzības iestādei - Datu valsts inspekcijai.

Lēmumu pieņemšana: Personas datu apstrādē netiek automatizēta lēmumu pieņemšana, tostarp profilēšana.

Personas datu apstrādes nolūks: Personāllietu uzskaite

Pārzinis: Balvu novada pašvaldība. Adrese: Bērzpils ielā 1A, Balvi, Balvu novads, LV-4501, reģistrācijas Nr. 90009115622, Tālr. 64522453, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Datu aizsardzības speciālists: Raivis Grūbe, tālr. +371 67419000, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Personas datu apstrādes juridiskais pamatojums: Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta a) apakšpunkts; b) apakšpunkts un c) apakšpunkts (LR tiesību akti: Darba likums un uz šo likumu pamata izdotie tiesību akti).

Personas datu papildus ieguves avoti: Datu subjekta sniegtā informācija.

Personas datu kategorijas: Darbinieki un pretendenti.

Personas datu glabāšanas ilgums: 75 gadi.

Personas datu saņēmēji: Datu subjekts par sevi; Pārziņa pilnvaroti darbinieki; Apstrādātājs tikai tādā apjomā, lai apstrādātājs varētu nodrošināt un sniegt pakalpojumu Pārzinim atbilstoši savstarpēji noslēgtajam līgumam; Valsts kontrolējošās institūcijas; Personas dati netiek nosūtīti uz trešajām valstīm vai starptautiskām organizācijām.

Datu subjekta tiesības: Datu subjekta tiesības nosaka un regulē Vispārīgā datu aizsardzības regula, t.sk., bet ne tikai, pieprasīt pārzinim piekļuvi saviem personas datiem un to labošanu vai dzēšanu, vai apstrādes ierobežošanu attiecībā uz sevi, vai tiesības iebilst pret apstrādi, kā arī tiesības uz datu pārnesamību; atsaukt piekrišanu, neietekmējot tādas apstrādes likumīgumu, kuras pamatā ir pirms atsaukuma sniegta piekrišana; Tiesības kontaktēties ar Datu aizsardzības speciālistu un iesniegt sūdzību, t.sk. uzraudzības iestādei - Datu valsts inspekcijai.

Lēmumu pieņemšana: Personas datu apstrādē netiek automatizēta lēmumu pieņemšana, tostarp profilēšana.

Personas datu apstrādes nolūks: Pretendentu uzskaite pašvaldības vakanto darbu vietu aizpildīšanai

Pārzinis: Balvu novada pašvaldība. Adrese: Bērzpils ielā 1A, Balvi, Balvu novads, LV-4501, reģistrācijas Nr. 90009115622, Tālr. 64522453, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Datu aizsardzības speciālists: Raivis Grūbe, tālr. +371 67419000, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Personas datu apstrādes juridiskais pamatojums: Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta a) apakšpunkts un b) apakšpunkts.

Personas datu papildus ieguves avoti: Datu subjekta sniegtā informācija

Personas datu kategorijas: Pretendenti.

Personas datu glabāšanas ilgums: 6 mēneši.

Personas datu saņēmēji: Datu subjekts par sevi; Pārziņa pilnvaroti darbinieki; Apstrādātājs tikai tādā apjomā, lai apstrādātājs varētu nodrošināt un sniegt pakalpojumu Pārzinim atbilstoši savstarpēji noslēgtajam līgumam; Valsts kontrolējošās institūcijas. Personas dati netiek nosūtīti uz trešajām valstīm vai starptautiskām organizācijām.

Datu subjekta tiesības: Datu subjekta tiesības nosaka un regulē Vispārīgā datu aizsardzības regula, t.sk., bet ne tikai, pieprasīt pārzinim piekļuvi saviem personas datiem un to labošanu vai dzēšanu, vai apstrādes ierobežošanu attiecībā uz sevi, vai tiesības iebilst pret apstrādi, kā arī tiesības uz datu pārnesamību; atsaukt piekrišanu, neietekmējot tādas apstrādes likumīgumu, kuras pamatā ir pirms atsaukuma sniegta piekrišana; Tiesības kontaktēties ar Datu aizsardzības speciālistu un iesniegt sūdzību, t.sk. uzraudzības iestādei - Datu valsts inspekcijai.

Lēmumu pieņemšana: Personas datu apstrādē netiek automatizēta lēmumu pieņemšana, tostarp profilēšana.

Personas datu apstrādes nolūks: Nekustamā īpašuma nodokļa maksātāju uzskaite.

Pārzinis: Balvu novada pašvaldība. Adrese: Bērzpils ielā 1A, Balvi, Balvu novads, LV-4501, reģistrācijas Nr. 90009115622, Tālr. 64522453, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Datu aizsardzības speciālists: Raivis Grūbe, tālr. +371 67419000, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Personas datu apstrādes juridiskais pamatojums: Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta a) apakšpunkts un c) apakšpunkts (LR tiesību akti: likums “Par nekustamā īpašuma nodokli" un uz šo likumu pamata izdotie tiesību akti).

Personas datu papildus ieguves avoti: Nekustamā īpašuma uzskaites informācijas sistēma "NINO".

Personas datu kategorijas: Nekustamā īpašuma īpašnieki.

Personas datu glabāšanas ilgums: Personas dati netiek dzēsti.

Personas datu saņēmēji: Datu subjekts par sevi; Pārziņa pilnvaroti darbinieki; Apstrādātājs tikai tādā apjomā, lai apstrādātājs varētu nodrošināt un sniegt pakalpojumu Pārzinim atbilstoši savstarpēji noslēgtajam līgumam; Valsts kontrolējošās institūcijas; Personas dati netiek nosūtīti uz trešajām valstīm vai starptautiskām organizācijām.

Datu subjekta tiesības: Datu subjekta tiesības nosaka un regulē Vispārīgā datu aizsardzības regula, t.sk., bet ne tikai, pieprasīt pārzinim piekļuvi saviem personas datiem un to labošanu vai dzēšanu, vai apstrādes ierobežošanu attiecībā uz sevi, vai tiesības iebilst pret apstrādi, kā arī tiesības uz datu pārnesamību; atsaukt piekrišanu, neietekmējot tādas apstrādes likumīgumu, kuras pamatā ir pirms atsaukuma sniegta piekrišana; Tiesības kontaktēties ar Datu aizsardzības speciālistu un iesniegt sūdzību, t.sk. uzraudzības iestādei - Datu valsts inspekcijai.

Lēmumu pieņemšana: Personas datu apstrādē netiek automatizēta lēmumu pieņemšana, tostarp profilēšana.

Personas datu apstrādes nolūks: Būvvaldes lietu uzskaite.

Pārzinis: Balvu novada pašvaldība. Adrese: Bērzpils ielā 1A, Balvi, Balvu novads, LV-4501, reģistrācijas Nr. 90009115622, Tālr. 64522453, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Datu aizsardzības speciālists: Raivis Grūbe, tālr. +371 67419000, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Personas datu apstrādes juridiskais pamatojums: Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta a) apakšpunkts un / vai c) apakšpunkts (LR tiesību akti: “Būvniecības likums" un uz šo likumu pamata izdotie tiesību akti) un / vai e) apakšpunkts.

Personas datu papildus ieguves avoti: Būvniecības valsts kontroles biroja Informācijas sistēma.

Personas datu kategorijas: Iesaistītās personas būvniecības procesā.

Personas datu glabāšanas ilgums: 10 gadi.

Personas datu saņēmēji: Datu subjekts par sevi; Pārziņa pilnvaroti darbinieki; Apstrādātājs tikai tādā apjomā, lai apstrādātājs varētu nodrošināt un sniegt pakalpojumu Pārzinim atbilstoši savstarpēji noslēgtajam līgumam; Valsts kontrolējošās institūcijas; Personas dati netiek nosūtīti uz trešajām valstīm vai starptautiskām organizācijām.

Datu subjekta tiesības: Datu subjekta tiesības nosaka un regulē Vispārīgā datu aizsardzības regula, t.sk., bet ne tikai, pieprasīt pārzinim piekļuvi saviem personas datiem un to labošanu vai dzēšanu, vai apstrādes ierobežošanu attiecībā uz sevi, vai tiesības iebilst pret apstrādi, kā arī tiesības uz datu pārnesamību; atsaukt piekrišanu, neietekmējot tādas apstrādes likumīgumu, kuras pamatā ir pirms atsaukuma sniegta piekrišana; Tiesības kontaktēties ar Datu aizsardzības speciālistu un iesniegt sūdzību, t.sk. uzraudzības iestādei - Datu valsts inspekcijai.

Lēmumu pieņemšana: Personas datu apstrādē netiek automatizēta lēmumu pieņemšana, tostarp profilēšana.

Personas datu apstrādes nolūks: Izglītības iestāžu audzēkņu uzskaite.

Pārzinis: Balvu novada pašvaldība. Adrese: Bērzpils ielā 1A, Balvi, Balvu novads, LV-4501, reģistrācijas Nr. 90009115622, Tālr. 64522453, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Datu aizsardzības speciālists: Raivis Grūbe, tālr. +371 67419000, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Personas datu apstrādes juridiskais pamatojums: Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta a) apakšpunkts un c) apakšpunkts (LR tiesību akti: "Izglītības likums", "Vispārējās izglītības likums" un uz šo likumu pamata izdotie tiesību akti).

Personas datu papildus ieguves avoti: Datu subjekta sniegtā informācija, Valsts izglītības informācijas sistēma.

Personas datu kategorijas: Audzēkņi un audzēkņu likumiskie vecāki tikai tādā apjomā kā tas ir noteikts "Izglītības likums", "Vispārējās izglītības likums" un uz šo likumu pamata izdotajiem tiesību aktiem.

Personas datu glabāšanas ilgums: 10 gadi.

Personas datu saņēmēji: Datu subjekts pats par sevi; Pārziņa pilnvaroti darbinieki; Apstrādātājs tikai tādā apjomā, lai apstrādātājs varētu nodrošināt un sniegt pakalpojumu Pārzinim atbilstoši savstarpēji noslēgtajam līgumam; Datu aizsardzības speciālists tikai tādā apjomā, lai Datu aizsardzības speciālists varētu nodrošināt uzdevumu izpildi atbilstoši Vispārīgai datu aizsardzības regulai; Valsts kontrolējošās institūcijas. Personas dati netiek nosūtīti uz trešajām valstīm vai starptautiskām organizācijām.

Datu subjekta tiesības: Datu subjekta tiesības nosaka un regulē Vispārīgā datu aizsardzības regula, t.sk., bet ne tikai, pieprasīt pārzinim piekļuvi saviem personas datiem un to labošanu vai dzēšanu, vai apstrādes ierobežošanu attiecībā uz sevi, vai tiesības iebilst pret apstrādi, kā arī tiesības uz datu pārnesamību; atsaukt piekrišanu, neietekmējot tādas apstrādes likumīgumu, kuras pamatā ir pirms atsaukuma sniegta piekrišana; Tiesības kontaktēties ar Datu aizsardzības speciālistu un iesniegt sūdzību, t.sk. uzraudzības iestādei - Datu valsts inspekcijai.

Lēmumu pieņemšana: Personas datu apstrādē netiek automatizēta lēmumu pieņemšana, tostarp profilēšana.

Personas datu apstrādes nolūks: Bibliotēkas apmeklētāju uzskaite.

Pārzinis: Balvu novada pašvaldība. Adrese: Bērzpils ielā 1A, Balvi, Balvu novads, LV-4501, reģistrācijas Nr. 90009115622, Tālr. 64522453, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Datu aizsardzības speciālists: Raivis Grūbe, tālr. +371 67419000, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Personas datu apstrādes juridiskais pamatojums: Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta a) apakšpunkts.

Personas datu papildus ieguves avoti: Bibliotēkas apmeklētāju uzskaites informācijas sistēma "Alise".

Personas datu kategorijas: Bibliotēkas lasītāji.

Personas datu glabāšanas ilgums: 5 gadi.

Personas datu saņēmēji: Datu subjekts par sevi; Pārziņa pilnvaroti darbinieki; Apstrādātājs tikai tādā apjomā, lai apstrādātājs varētu nodrošināt un sniegt pakalpojumu Pārzinim atbilstoši savstarpēji noslēgtajam līgumam; Valsts kontrolējošās institūcijas; Personas dati netiek nosūtīti uz trešajām valstīm vai starptautiskām organizācijām.

Datu subjekta tiesības: Datu subjekta tiesības nosaka un regulē Vispārīgā datu aizsardzības regula, t.sk., bet ne tikai, pieprasīt pārzinim piekļuvi saviem personas datiem un to labošanu vai dzēšanu, vai apstrādes ierobežošanu attiecībā uz sevi, vai tiesības iebilst pret apstrādi, kā arī tiesības uz datu pārnesamību; atsaukt piekrišanu, neietekmējot tādas apstrādes likumīgumu, kuras pamatā ir pirms atsaukuma sniegta piekrišana; Tiesības kontaktēties ar Datu aizsardzības speciālistu un iesniegt sūdzību, t.sk. uzraudzības iestādei - Datu valsts inspekcijai.

Lēmumu pieņemšana: Personas datu apstrādē netiek automatizēta lēmumu pieņemšana, tostarp profilēšana.

Personas datu apstrādes nolūks: Klientu uzskaite apsaimniekošanas un uzturēšanas pakalpojumu nodrošināšanai.

Pārzinis: Balvu novada pašvaldība. Adrese: Bērzpils ielā 1A, Balvi, Balvu novads, LV-4501, reģistrācijas Nr. 90009115622, Tālr. 64522453, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Datu aizsardzības speciālists: Raivis Grūbe, tālr. +371 67419000, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Personas datu apstrādes juridiskais pamatojums: : Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta a) apakšpunkts un b) apakšpunkts.

Personas datu kategorijas: Klienti

Personas datu glabāšanas ilgums: 10 gadi.

Personas datu saņēmēji: Datu subjekts par sevi; Pārziņa pilnvaroti darbinieki; Apstrādātājs tikai tādā apjomā, lai apstrādātājs varētu nodrošināt un sniegt pakalpojumu Pārzinim atbilstoši savstarpēji noslēgtajam līgumam; Valsts kontrolējošās institūcijas; Personas dati netiek nosūtīti uz trešajām valstīm vai starptautiskām organizācijām.

Datu subjekta tiesības: Datu subjekta tiesības nosaka un regulē Vispārīgā datu aizsardzības regula, t.sk., bet ne tikai, pieprasīt pārzinim piekļuvi saviem personas datiem un to labošanu vai dzēšanu, vai apstrādes ierobežošanu attiecībā uz sevi, vai tiesības iebilst pret apstrādi, kā arī tiesības uz datu pārnesamību; atsaukt piekrišanu, neietekmējot tādas apstrādes likumīgumu, kuras pamatā ir pirms atsaukuma sniegta piekrišana; Tiesības kontaktēties ar Datu aizsardzības speciālistu un iesniegt sūdzību, t.sk. uzraudzības iestādei - Datu valsts inspekcijai.

Lēmumu pieņemšana: Personas datu apstrādē netiek automatizēta lēmumu pieņemšana, tostarp profilēšana.

Personas datu apstrādes nolūks: Pansionāta iemītnieku uzskaite.

Pārzinis: Balvu novada pašvaldība. Adrese: Bērzpils ielā 1A, Balvi, Balvu novads, LV-4501, reģistrācijas Nr. 90009115622, Tālr. 64522453, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Datu aizsardzības speciālists: Raivis Grūbe, tālr. +371 67419000, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Personas datu apstrādes juridiskais pamatojums: Vispārīgās datu aizsardzības

regulas 6.panta 1.punkta a) apakšpunkts un c) apakšpunkts (“Ārstniecības likums” un "Pacientu tiesību likums", un uz šo likumu pamata izdotie tiesību akti)  un 9.panta a) apakšpunkts, c) apakšpunkts un h) apakšpunkts.

Personas datu papildus ieguves avoti: Datu subjekta sniegtā informācija, Nacionālā veselības dienesta Vadības informācijas sistēma "VIS" (E-veselības sistēma).

Personas datu kategorijas: Klienti.

Personas datu glabāšanas maksimālais ilgums: 40 gadi.

Personas datu saņēmēji: Datu subjekts par sevi; Pārziņa pilnvaroti darbinieki; Apstrādātājs tikai tādā apjomā, lai apstrādātājs varētu nodrošināt un sniegt pakalpojumu Pārzinim atbilstoši savstarpēji noslēgtajam līgumam; Valsts kontrolējošās institūcijas; Personas dati netiek nosūtīti uz trešajām valstīm vai starptautiskām organizācijām.

Datu subjekta tiesības: Datu subjekta tiesības nosaka un regulē Vispārīgā datu aizsardzības regula, t.sk., bet ne tikai, pieprasīt pārzinim piekļuvi saviem personas datiem un to labošanu vai dzēšanu, vai apstrādes ierobežošanu attiecībā uz sevi, vai tiesības iebilst pret apstrādi, kā arī tiesības uz datu pārnesamību; atsaukt piekrišanu, neietekmējot tādas apstrādes likumīgumu, kuras pamatā ir pirms atsaukuma sniegta piekrišana; Tiesības kontaktēties ar Datu aizsardzības speciālistu un iesniegt sūdzību, t.sk. uzraudzības iestādei - Datu valsts inspekcijai.

Lēmumu pieņemšana: Personas datu apstrādē netiek automatizēta lēmumu pieņemšana, tostarp profilēšana.

 

Personas datu apstrādes nolūks: Klientu (pacientu) uzskaite Veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanas nodrošināšanai.  

Pārzinis: Balvu novada pašvaldība. Adrese: Bērzpils ielā 1A, Balvi, Balvu novads, LV-4501, reģistrācijas Nr. 90009115622, Tālr. 64522453, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Datu aizsardzības speciālists: Raivis Grūbe, tālr. +371 67419000, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Personas datu apstrādes juridiskais pamatojums: Vispārīgās datu aizsardzības

regulas 6.panta 1.punkta a) apakšpunkts un c) apakšpunkts (“Ārstniecības likums” un "Pacientu tiesību likums", un uz šo likumu pamata izdotie tiesību akti)  un 9.panta a) apakšpunkts, c) apakšpunkts un h) apakšpunkts.

Personas datu papildus ieguves avoti: Datu subjekta sniegtā informācija, Nacionālā veselības dienesta Vadības informācijas sistēma "VIS" (E-veselības sistēma).

Personas datu kategorijas: Klienti / Pacienti.

Personas datu glabāšanas maksimālais ilgums: 40 gadi.

Personas datu saņēmēji: Datu subjekts par sevi; Pārziņa pilnvaroti darbinieki; Apstrādātājs tikai tādā apjomā, lai apstrādātājs varētu nodrošināt un sniegt pakalpojumu Pārzinim atbilstoši savstarpēji noslēgtajam līgumam; Valsts kontrolējošās institūcijas; Personas dati netiek nosūtīti uz trešajām valstīm vai starptautiskām organizācijām.

Datu subjekta tiesības: Datu subjekta tiesības nosaka un regulē Vispārīgā datu aizsardzības regula, t.sk., bet ne tikai, pieprasīt pārzinim piekļuvi saviem personas datiem un to labošanu vai dzēšanu, vai apstrādes ierobežošanu attiecībā uz sevi, vai tiesības iebilst pret apstrādi, kā arī tiesības uz datu pārnesamību; atsaukt piekrišanu, neietekmējot tādas apstrādes likumīgumu, kuras pamatā ir pirms atsaukuma sniegta piekrišana; Tiesības kontaktēties ar Datu aizsardzības speciālistu un iesniegt sūdzību, t.sk. uzraudzības iestādei - Datu valsts inspekcijai.

Lēmumu pieņemšana: Personas datu apstrādē netiek automatizēta lēmumu pieņemšana, tostarp profilēšana.

 

 

Personas datu apstrādes nolūks: Muzeju (nemateriālā kultūras mantojuma) krājumu uzskaite. 

Pārzinis: Balvu novada pašvaldība. Adrese: Bērzpils ielā 1A, Balvi, Balvu novads, LV-4501, reģistrācijas Nr. 90009115622, Tālr. 64522453, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Datu aizsardzības speciālists: Raivis Grūbe, tālr. +371 67419000, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Personas datu apstrādes juridiskais pamatojums: Vispārīgās datu aizsardzības

regulas 6.panta 1.punkta a) apakšpunkts un c) apakšpunkts (“Muzeju likums” un uz šo likumu pamata izdotie tiesību akti.

Personas datu papildus ieguves avoti: Datu subjekta sniegtā informācija.

Personas datu glabāšanas maksimālais ilgums: 5 gadi.

Personas datu saņēmēji: Datu subjekts par sevi; Pārziņa pilnvaroti darbinieki; Apstrādātājs tikai tādā apjomā, lai apstrādātājs varētu nodrošināt un sniegt pakalpojumu Pārzinim atbilstoši savstarpēji noslēgtajam līgumam; Valsts kontrolējošās institūcijas; Personas dati netiek nosūtīti uz trešajām valstīm vai starptautiskām organizācijām.

Datu subjekta tiesības: Datu subjekta tiesības nosaka un regulē Vispārīgā datu aizsardzības regula, t.sk., bet ne tikai, pieprasīt pārzinim piekļuvi saviem personas datiem un to labošanu vai dzēšanu, vai apstrādes ierobežošanu attiecībā uz sevi, vai tiesības iebilst pret apstrādi, kā arī tiesības uz datu pārnesamību; atsaukt piekrišanu, neietekmējot tādas apstrādes likumīgumu, kuras pamatā ir pirms atsaukuma sniegta piekrišana; Tiesības kontaktēties ar Datu aizsardzības speciālistu un iesniegt sūdzību, t.sk. uzraudzības iestādei - Datu valsts inspekcijai.

Lēmumu pieņemšana: Personas datu apstrādē netiek automatizēta lēmumu pieņemšana, tostarp profilēšana.

 

Personas datu apstrādes nolūks: Balvu novada apvienošanas aptaujas anketas aizpildītāju uzskaite iedzīvotāju viedokļa noskaidrošanai.

Pārzinis: Balvu novada pašvaldība. Adrese: Bērzpils ielā 1A, Balvi, Balvu novads, LV-4501, reģistrācijas Nr. 90009115622, Tālr. 64522453, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Datu aizsardzības speciālists: Raivis Grūbe, tālr. +371 67419000, epasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Personas datu apstrādes juridiskais pamatojums: Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta a) apakšpunkts.

Personas datu papildus ieguves avoti: Datu subjekta sniegtā informācija.

Personas datu kategorijas: Aptaujas anketas iesniedzēji.

Personas datu glabāšanas ilgums: 12 mēneši.

Personas datu saņēmēji: Datu subjekts par sevi; Pārziņa pilnvaroti darbinieki; Apstrādātājs tikai tādā apjomā, lai apstrādātājs varētu nodrošināt un sniegt pakalpojumu Pārzinim atbilstoši savstarpēji noslēgtajam līgumam; Valsts kontrolējošās institūcijas (ja tām ir atbilstošs pilnvarojums); Personas dati netiek nosūtīti uz trešajām valstīm vai starptautiskām organizācijām.

Datu subjekta tiesības: Datu subjekta tiesības nosaka un regulē Vispārīgā datu aizsardzības regula, t.sk., bet ne tikai, pieprasīt pārzinim piekļuvi saviem personas datiem un to labošanu vai dzēšanu, vai apstrādes ierobežošanu attiecībā uz sevi, vai tiesības iebilst pret apstrādi, kā arī tiesības uz datu pārnesamību; atsaukt piekrišanu, neietekmējot tādas apstrādes likumīgumu, kuras pamatā ir pirms atsaukuma sniegta piekrišana; Tiesības kontaktēties ar Datu aizsardzības speciālistu un iesniegt sūdzību, t.sk. uzraudzības iestādei - Datu valsts inspekcijai.

Lēmumu pieņemšana: Personas datu apstrādē netiek automatizēta lēmumu pieņemšana, tostarp profilēšana.